Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

Disclaimer

Disclaimer

Happy Home besteedt grote zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet worden voorkomen. Happy Home is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij - zodra wij een fout of onjuistheid hebben opgemerkt - deze corrigeren.

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Worden deze websites door Happy Home beheerd, dan staat dat aangegeven. Alle overige websites waarnaar kan worden doorgelinkt, zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden.

Deze website evenals de inhoud van deze website is het intellectueel eigendom van Happy Home. Voor reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium, is de schriftelijke toestemming van Happy Home vereist. Het gebruik van de naam en het merk Happy Home is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Happy Home.

Happy Home behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van reisproducten.

Op alle via deze website door Happy Home aangeboden vakantiewoningen en overige (aanvullende) diensten zijn de Happy Home reserveringsvoorwaarden van toepassing.
Op alle aangeboden vakantiewoningen en overige (aanvullende) diensten door Happy Home aangeboden, is tevens het Nederlands recht van toepassing. De bevoegde rechtbank is gelegen te Alkmaar.