Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

Het beste van slovenië

Het beste van Denemarken

Het meest luxe huis van Denemarken

Vakantiehuis in Dueodde, Bornholm

het beste vakantiehuis van slovenië

Dit mooie en smaakvol ingerichte luxe vakantiehuis, kent veel leuke details. Het ligt op een heerlijk natuurperceel in de directe omgeving van een prachtig zandstrand en de duinen van Dueodde. Dit eersteklas huis biedt u veel comfort zoals een grote open woonkamer met licht en vriendelijk meubilair, een mooie open keuken en een goede eetgelegenheid. Er zijn veel goede fietspaden in de omgeving, een aanrader dus!

Vanuit Brussel is het iets meer als 1.000 km rijden, waarnaar u de veerboor uit Sassnitz Ronne naar Bornholm neemt. U kunt ook naar de Deense hoofdstad vliegen en daarna de veerboot vanuit Køge (vlak onder Kopenhagen) nemen.

  • Rustgevende ligging
  • Sauna & jacuzzi
  • Internet aanwezig

 

Lees hier verder »


Alle vakantiehuizen in Denemarken

Denemarken is het meest zuidelijke Scandinavische land. Het land is iets groter dan Nederland. De vakantiehuizen in Denemarken bevinden zich vooral op het schiereiland Jutland, de drie grote eilanden Funen, Lolland en Seeland en op kleinere eilanden zoals Falster, Bornholm en Møn. Denemarken is lid van de Europese unie, maar niet van de eurozone. Ten westen van Denemarken ligt de Noordzee, ten noorden het Skagerrak en in het oosten het Kattegat en de Oostzee. Veel vakantiehuizen in Denemarken liggen aan of vlakbij de kust, die een lengte heeft van meer dan 7.300 kilometer.

Bekijk alle vakantiehuizen in Denemarken