Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

Het beste van slovenië

Het beste van Portugal

De verfrissendste villa van Portugal

Vakantiehuis in Estoi, Algarve

het beste vakantiehuis van slovenië

Adembenemende luxe villa met rondom een wonderschoon uitzicht over de Goldravallei. Maar liefst 4.000 m2 grond en een privé zwembad middenin een prachtig natuurgebied. Rust, ruimte, natuur: alles voor de echte levensgenieter. De villa is met aandacht modern en ruim ingericht. Terrassen, in de zon of overdekt, met diverse mogelijkheden om heerlijk te ontbijten, lunchen of dineren terwijl u geniet van het overweldigende uitzicht op de Algarve.

Vanaf het vliegveld van Faro rijdt u met een half uurtje naar Goldra. Gaat u de hele reis met de auto, dan is het bijna 2.400 km rijden vanuit Uterecht gerekend. U kunt de auto op eigen terrein parkeren.

  • Privé zwembad
  • Internet aanwezig
  • Airco

 

Lees hier verder »


Alle vakantiehuizen in Portugal

Portugal is een veelzijdige vakantiebestemming in Zuid-Europa. Het noorden van Portugal is bergachtig en heeft een wat koeler en natter klimaat. Portugal grenst aan de Atlantische Oceaan en aan buurland Spanje. De kustlijn van Portugal bedraagt meer dan 830 kilometer. Een populaire vakantieregio in Portugal is de prachtige Algarve. De hoofdstad van Portugal is Lissabon. Onze vakantiehuizen in Portugal vindt u in Lissabon, Porto en de Algarve.

Bekijk alle vakantiehuizen in Portugal