Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

nazomeren

Verleng de zomer!

Genieten van uw ideale nazomer

De zomervakantie loopt ten einde, dus dat betekent: nazomeren! Profiteer van alle voordelen die het laagseizoen u te bieden heeft en geniet van uw ideale nazomervakantie vanuit uw eigen vakantiehuis.
Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje in België met sauna en/of solarium, om het warme zomergevoel nog even vast te houden. Gaat u liever voor de zekerheid van een aangename temperatuur? Bekijk snel ons aanbod vakantiehuisjes in Zuid-Europa en zoek de zon op voor uw ideale nazomer vakantie!


Waarom nazomeren in eigen land?

Waarom niet! België heeft genoeg te bieden op het gebied van nazomeren! Kies voor een vakantiehuis middenin de vrije natuur en plan de mooiste fiets- en wandeltochten door de Ardennen of langs de Vlaamse kust. Of bekijk de omgeving waarin u zich bevindt en ontdek welke dagjes uit u kunt plannen vanuit uw vakantiehuis!

Bekijk nazomer vakantiehuizen België

Kiest u voor een vakantiepark, dan valt er altijd wel wat te beleven. En mocht het weer u in de steek laten: in of bij veel vakantieparken zijn er genoeg overdekte faciliteiten zodat de nazomerpret binnen gewoon verder gaat!

Bekijk nazomer vakantieparken België


Top 3 nazomer bestemmingen

Helaas is het weer in België niet altijd even betrouwbaar en is een mooie nazomer dus geen gegeven feit. Om de kans te vergroten dat u die laatste zomerse zonnestralen meepakt, is het buitenland daarom een goede keus! Wanneer de hordes toeristen weer verdwenen zijn en de lokale bevolking ook weer aan het werk is, kunt u uw ideale nazomer plannen. We zetten de top 3 nazomer bestemmingen voor u op een rijtje.


1. Frankrijk

Niet alleen voor zomervakanties, maar ook voor nazomeren is Frankrijk al jarenlang één van de populairste bestemmingen. Vooral in de kustgebieden is de temperatuur tijdens de nazomer nog zeer aangenaam, en in het zuiden kunt u vaak nog tot ’s avonds laat heerlijk buiten vertoeven. Geniet van het Franse klimaat in combinatie met de gastronomie en cultuur van het land vanuit uw eigen HappyHome vakantiehuis!

Bekijk nazomer vakantiehuizen Frankrijk

2. Spanje

Afscheid nemen van de terrasjes en barbecues? Wachten tot volgend jaar met een dagje strand? Natuurlijk niet! In Spanje liggen de temperaturen in de maanden september en oktober nog rond de 26 graden! Ga voor een nazomer met Spaans temperament en boek snel uw vakantiehuis aan één van de Costa’s of in het prachtige binnenland!

Bekijk nazomer vakantiehuizen Spanje

3. Italië

Genieten van een Italiaans kopje cappuccino tijdens het ontbijt op het terras. Heerlijk ontspannen en een verfrissende duik nemen aan de kust of één van de Italiaanse meren. Misschien neemt u zelfs wel een duik in uw eigen privé zwembad! Het kán, want ook in Italië is het met een gemiddelde temperatuur van 26 graden nog heerlijk weer in het laagseizoen. Boek snel uw vakantiehuis en geniet van al het moois dat Italië u te bieden heeft voor uw ideale nazomer!

Bekijk nazomer vakantiehuizen Italië

Nazomer promoties

Op zoek naar de beste promoties voor het nazomer seizoen? Klik snel op onderstaande link en profiteer van de kortingen die op dit moment geldig zijn!

Bekijk promoties nazomer

 

Nazomeren in een vakantiehuis

Of u nu een vakantiepark met overdekt zwembad zoekt, een vakantiehuis met privé zwembad en sauna of een vakantiehuis middenin de natuur; nazomeren kun je bij HappyHome waar u maar wilt! Bekijk snel ons aanbod vakantiehuizen en vakantieparken en laat de pret van het nazomeren maar alvast beginnen!