Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

wintersport accommodaties Oostenrijk;

Al jaren favoriet!

Wintersport Oostenrijk

Après-ski

Oostenrijk is al jaren de favoriete wintersportbestemming onder onze vaste gasten. Misschien komt dat wel doordat Oostenrijkers van "gemütlichkeit" houden. Hoewel de après-ski eigenlijk in Frankrijk is ontstaan, is het niet voor niets dat het met name in Oostenrijk een grote vlucht heeft genomen. Ook de service en klantgerichtheid staan op hoog niveau.


Skischolen met Nederlandstalige skileraren

Als je voor de wintersport een vakantiehuis in Oostenrijk gaat huren, dan maakt het niet uit of je nu een beginnende of ervaren skiër of snowboarder bent. Er is voor iedereen wel een geschikte skipiste te vinden. De skischolen in Oostenrijk staan op een hoog niveau. Beginnende skiërs krijgen de techniek dan ook snel onder de knie. Veel skischolen hebben Nederlands(talige) skileraren, waardoor ook de kinderen de lessen makkelijk kunnen volgen.


Langlaufen

Ook voor de langlaufer is Oostenrijk een paradijs. In Oostenrijk vind je vlakke langlaufloipen voor gezinnen, maar ook uitdagende varianten met stijgingen en dalingen. Het is dus heerlijk langlaufen in Oostenrijk! En als je het wintersporten even moe bent, ontdek dan met een wandeling de schitterende natuur en bosrijke omgeving van Oostenrijk. Door de uitstekende faciliteiten, après-ski en de Oostenrijkse gezelligheid biedt Oostenrijk alles wat je van wintersport mag verwachten. Of dat nu een kleinschalig en kindvriendelijk familieskigebied is, of een wintersportoord met zwarte pistes.


Vakantiehuizen wintersport Oostenrijk

Aan skigebieden is er natuurlijk geen gebrek in Oostenrijk. Van familievriendelijke, tot zeer uitgebreide gebieden. Voor elke wintersporter is er veel keuze. De infrastructuur is er zeer modern en goed.