Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

 

Over ons? Over u!

Deze pagina heet 'Over ons' maar een betere naam zou zijn: 'Over u'. Bij HappyHome draait alles om uw vakantieplezier. Ooit waren wij de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto'en  - uniek voor die tijd - all-in prijzen. Dat blijft zo als we in 1999 de sprong naar het internet maken. En het mooie is, u kunt óók nog steeds op de oude manier bij ons boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon. Want wat er ook gebeurt op technologisch gebied, wij houden vast aan een persoonlijke benadering voor een perfect geslaagde vakantiehuis-vakantie.
HappyHome is sinds maart 2015 onderdeel van Novasol AS. Wij houden vast aan onze persoonlijke benadering voor een perfect geslaagde vakantiehuis-vakantie. En we behouden de drie principes die ook het karakter van de Novasol Groep kenmerken: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

 

Beloofd is beloofd

Wij zoeken steeds actief naar nieuwe vakantiehuizen, vaak van particulieren, en proberen deze zo snel mogelijk persoonlijk te bezoeken om de kwaliteit van het huis en de beschrijving te controleren. Onze specialisten ter plekke begeleiden de eigenaar bij de presentatie en geven tips over mogelijke verbeteringen. Zo weten we zeker dat u als gast precies krijgt wat u verwacht: een fijn vakantiehuis met een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gegarandeerd betrouwbaar

Als u boekt bij HappyHome loopt u geen enkel risico. Wij inspecteren de vakantiehuizen persoonlijk, helpen u bij speciale wensen en zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar.

Nieuwsbrief ontvangen

Vakanties organiseren is ons vak. In de afgelopen 26 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met vakantiehuizen en bestemmingen in de meeste Europese landen. Veel van onze kennis en expertise delen wij graag met u. Onze reisadviseurs helpen u bij het vinden van uw ideale vakantie- bestemming. U kunt ons telefonisch bereiken op
056 21 14 99 of per e-mail via info@happyhome.be .

 

Grenzeloos genieten

De kracht van HappyHome was en blijft onze ontdekkingslust. Elk jaar weer vinden we nieuwe huizen die - door hun kwaliteit, ligging, comfort en servicegerichte verhuurders - geknipt zijn voor een fantastische vakantie-ervaring. Naast onze vestiging in Alkmaar hebben we kantoren in België (Kortrijk), Frankrijk (Biscarosse - Plage), Italië (Badia a Settimo), Oostenrijk (Brixem im Thale), Spanje (Alaró, Mallorca) en Tsjechië (Turnov). We ondersteunen uw zoektocht met innovatieve webtoepassingen. Maar alle moderne techniek blijft ondergeschikt aan ons centrale doel: uw geslaagde vakantiehuis-vakantie.

 

Een rijke historie

vandaag

 
 
 
 
 
 
 
 
12.500 likes op Facebook
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

HappyHome staat op de Vakantiebeurs in Utrecht

 
 
 
HappyHome adverteert op de publieke omroepen en in grote landelijke dagbladen
 
 

 

 
 
 

HappyHome bestaat 25 jaar

 

2014

 

Een nieuwe huisstijl, dus een nieuw logo

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 

HappyHome lanceert een tv-campagne

 
 
 
 
 
 

Augustus: nieuwe website, met name om te voldoen aan de vereisten van "mobiel" internetten. Tegelijkertijd voeren we nieuwe, frisse huisstijl in.

April: HappyHome sluit zich aan bij Thuiswinkel Waarborg en voegt met Ibiza een tweede Spaanse eiland aan het aanbod toe.

Voorjaar: HappyHome adverteert op de publieke omroep.

Februari: HappyHome sponsort SBS Shownieuws.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het wintersportaanbod neemt een spectaculaire vlucht bij HappyHome

 

 

 
 
 
 
 

Uitbreiding Europa

 

2013

 
 
 
 

OG Groep neemt HappyHome over.

Sardinië wordt aan het aanbod toegevoegd.

 

 

 

 
 
 
 
 

Innovaties en garanties

 

2012

 

Afscheid van de papieren vakantiehuizen gids

 
 
 
 
 

Er worden zoveel vakanties online geboekt, dat er geen papieren vakantiehuizen gids meer wordt gemaakt.

 

 

 

 .
 
 
 
 

HappyHome adverteert op de radio en op billboards langs de Nederlandse snelwegen. Je kunt een privékok bij je vakantiehuis winnen.

Daarnaast geeft HappyHome tot en met augustus iedere maand een gratis verblijf in één van de aangegeven woningen in de vakantiehuizengids weg.

Sicilië wordt aan het aanbod toegevoegd.

 
 
 
 
 

Win een kok bij je vakantiehuis

 

2011

 
 
 
 
 
 
 
 

De online ontwikkelingen gaan snel. We passen opnieuw onze website aan zodat onze gasten optimaal kunnen profiteren van de nieuwste technische mogelijkheden.

 
 
 
 
 

Wéér een nieuwe website

 

2010

 

 

 
 
 
 

Twintig jaar succesvol ondernemen als touroperator, dat mag gevierd worden. Via bijzondere acties en aanbiedingen profiteren onze gasten mee van ons vierde lustrum.

 
 
 
 
 

20 jaar succesvolle vakanties

 

2009

 
 
 
 

Twee nieuwe websites

 

 

 
 
 

Vernieuwde website

 
 
 
 

Kort na de vernieuwing van de website in 2007 komt het Web 2.0 in zwang. Om onze (ver)huurders de allerbeste service te kunnen bieden, vernieuwen we in 2008 opnieuw de website.

 

 
 
 
 
 
 
 

Een nieuw logo met 3 gekleurde smileys

 
 
 
 
 
 
 
 

2008 Nieuwe website

 

2008

 

De website wordt voor het eerst vernieuwd

 
 
 
 

In 2007 is het zover: voor het eerst sinds HappyHome online ging, is er een nieuwe website.

 

 
 
 
 
 

HappyHome blijft vernieuwen

 

2007

 
 
 
 

HappyHome bereikt een nieuwe mijlpaal: meer dan 24.000 reserveringen per jaar, die voor meer dan 80% via de website worden gemaakt.

 
 
 
 
 

Ruim 24.000 boekingen

 

2005

 
 
 
 

Uitbreiding van vakantielanden van 7 naar 12. Voortaan kun je bij HappyHome een vakantie boeken in België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zwitserland.

HappyHome verhuist naar het huidige kantoorpand aan de Comeniusstraat in Alkmaar.

 
 
 
 
 

HappyHome blijft groeien

 

2004

 
 
 
 

Drie jaar na de lancering van de website reserveren al ruim 70% van onze gasten online hun vakantiehuis. Hiermee is HappyHome een echte internet-pionier.

 
 
 
 
 

Opkomst van het web

 

2002

 
 
 
 

Als een van de eerste touroperators lanceert HappyHome een website waarop huurders rechtstreeks een vakantiehuis kunnen boeken.

 
 
 
 
 

Eerste website gaat live

 

1999

 
 
 
 

Nog geen 10 jaar na de oprichting kunnen we ruim 3.000 boekingen per jaar noteren die - internet staat nog in de kinderschoenen - allemaal telefonisch worden gemaakt.

 
 
 
 
 

3.000 boekingen per jaar

 

1998

 
 
 
 

HappyHome is in de jaren '90 van de vorige eeuw een van de eerste Nederlandse touroperators met een full colour vakantiehuizengids, zonder losse prijsbijlagen en met all-in prijzen. Dus zonder onverwachte bijkomende kosten.

 
 
 
 
 

Innovatieve aanpak reisgidsen

 

1995

 
 
 
 

Een groepje enthousiaste reisspecialisten richt HappyHome op als touroperator, gespecialiseerd in bijzondere vakantieaccommodaties in Europa.

 
 
 
 
 

Het eerste logo van HappyHome

 
 
 
 
 
 
 
 

Oprichting van HappyHome

 

1989