Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

Wintersport vakantiehuizen tsjechie

Wintersport vakantiehuizen Tsjechië

Vakantiehuizen wintersport Tsjechië

In vergelijking met de wintersportgebieden in Oostenrijk en Frankrijk is wintersport in Tsjechië nog steeds voordelig te noemen.

Bekijk direct alle wintersport vakantiehuizen in Tsjechië


Vakantiehuis wintersport Reuzengebergte

Door het landklimaat ligt er over het algemeen vanaf begin december tot begin april sneeuw in het Reuzengebergte, maar een sneeuwgarante is niet te geven. In het hart van het Reuzengebergte, op 140 kilometer ten noorden van Praag, ligt de sfeervolle plaats Spindleruv Mlyn, de bekendste wintersportplaats van Tsjechië. Er zijn blauwe, rode en zwarte pistes en diverse langlaufloipes (40 kilometer) en wandelroutes uitgezet.


Wintersport voor gezinnen

Wil je een vakantiehuis huren voor de wintersport in het Reuezengebergte, dan kun je ook een chalet of appartement zoeken in de buurt van Rokythnice, Pec pod Snezkou en Harrachov. Dit zijn ook bekende wintersportdorpen in Tsjechië. Deze skigebieden beschikken over moderne stoeltjes- en sleepliften. Als je een vakantiehuis voor de wintersport wilt huren in een andere gebied in Tsjechië, dan zijn er skipistes in onder andere het Adelaarsgebergte, Lipnomeer en Moravië.


Voordelige wintersport in Tsjechië

Op de skipiste in Tsjechië hoeft een biertje niet meer dan 1,50 te kosten. Houd er wel rekening mee dat je in kronen dient te betalen.

Bekijk alle wintersport vakantiehuizen in Tsjechië