Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

Vacatures

vacatures

Vacatures

HappyHome is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen in Europa. Sinds de oprichting in 1989 hebben de medewerkers van HappyHome duizenden vakantiehuizen bezocht. De kennis en ervaring die daarmee is opgedaan, niet alleen over de vakantiehuizen zelf maar zeker ook over de landen, regio’s, eigenaren en de cultuur, wordt optimaal gebruikt om onze klanten te informeren en te interesseren. Persoonlijke service staat centraal in het klantencontact. Wij richten ons op vakantiegangers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië.

Als klant van HappyHome, huur je niet zomaar een vakantiehuis; je ‘koopt’ bij HappyHome een unieke vakantiehuisvakantie beleving. Dit maken we duidelijk aan de hand van onze missie en visie:

Missie

“Het contracteren van unieke en kwalitatief goede vakantiehuizen met een mooie ligging, en het online waarheidsgetrouw presenteren en aanbieden van deze vakantiehuizen aan potentiële huurders.”

Visie

“Het op een persoonlijke manier verzorgen en bezorgen van de mooiste vakantiehuisvakantie beleving bij onze klanten, zowel voor, tijdens, als na het verblijf.”


Overzicht vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de reisbranche? Misschien zoeken wij jou! Kijk in het onderstaande vacature overzicht of jouw ideale baan erbij zit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures is niet gewenst.