Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

vakantiehuizen picardië ile de france

Vlaamse gezelligheid

Vakantiehuizen Picardië en Ile de France

Golfbanen en brede stranden

Landspecialist Catherine van Beek: "De mensen hier in het noorden van Frankrijk kunnen het mooi verwoorden: ‘je moet twee keer huilen, één keer als je ernaartoe gaat en één keer als je weer vertrekt’. Als je een vakantiehuis huurt in Picardië of Ile de France dan kom je er snel achter dat het er inderdaad veel leuker is dan menigeen denkt. Aan de Opaal kust bij Valerie-sur-Somme kun je wadlopen, het verschil tussen eb en vloed is hier en daar extreem groot. Er zijn mooie, brede stranden en in het achterland liggen golfbanen waar je in alle rust aan je handicap kunt werken. De historie is nadrukkelijk aanwezig, de loopgraven uit de eerste wereldoorlog hebben hun sporen nagelaten."

Alle vakantiehuizen in Ile de France


Grootste museum van Frankrijk

"De streek in het noorden doet qua architectuur en gezelligheid wat Vlaams aan. Dat vind je vooral terug in een stad als Lille en in de ‘potjes Vleesch’ die je er kunt bestellen. Hier staat ook het Palais des Beaux Arts, het grootste museum van Frankrijk op het Louvre na. Een andere stad die de moeite waard is, is Amiens met zijn beroemde kathedraal, lekkerste chocolaatjes (tuiles d’Amiens), drijvende tuinen en het stenen Cirque Jules Verne."

Alle vakantiehuizen in Picardië


Disneyland Resort Parijs en Parc Asterix

"De kaas van het noorden is de Maroilles, de kaas die je eerder ruikt dan ziet. ‘m Proeven is een verrukkelijke ervaring, vind ik. Smaakt het je toch niet, blus ‘m dan met een glaasje prik. Champagne wijngaarden liggen in de buurt. De bosrijke streek rondom Parijs was terecht een favoriet verblijfsoord van de Franse koningen. En Parc Asterix en Disneyland zijn niet ver."


Vakantiehuizen in Picardië en Ile de France

In het noordwesten van Frankrijk bevindt zich een vrij onbekende Franse regio: Picardië. Als vakantiebestemming heeft deze regio veel te bieden: pittoreske dorpjes tot lange zandstranden en een groen achterland. Uw verblijf in Picardië kunt u combineren met verschillende type vakanties. Genieten van de natuurlijke schoonheid of een portie historie opsnuiven, het kan hier allemaal. U zult volop genieten van uw vakantiehuis van Happyhome.

Ile de France ligt in het hart van Frankrijk. Parijs vormt het middelpunt van deze regio. Ile de France als regio is niet alleen de moeite waard om de moderne, drukke stad Parijs te bezoeken. Ile de France zelf telt fraaie kastelen en idyllische dorpjes en is met recht een authentiek stukje Frankrijk te noemen.

Meer vakantiehuizen in Frankrijk: