Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

vakantiehuizen kerstmarkt

Vakantiehuizen dichtbij de leukste kerstmarkten

Proef alvast de kerstsfeer!

Proef alvast de kerstsfeer op een van de vele kerstmarkten in België, Frankrijk, Duitsland of Nederland. Geniet van de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen vanuit een HappyHome vakantiehuis!

Alle vakantiehuizen in december


Kerstmarkten in België

In Durbuy, de kleinste stad van de wereld, wordt jaarlijks in de weekenden in december een bijzonder sfeervolle kerstmarkt gehouden. HappyHome heeft diverse vakantiehuizen in Durbuy en omgeving, van gezellige vakantiehuizen met open haard of zelfs een sauna voor zowel kleine als grote gezelschappen, tot kindvriendelijke vakantieparken. Daarnaast hebben ook andere steden en dorpen in België in de decembermaand leuke kerstmarkten. Bekijk snel alle vakantiehuizen in de maand december, in België en geniet van een heerlijke kerstsfeer.

Vakantiehuizen in december in België


Kerstmarkten in Duitsland

Als er één land is die een uitgebreide traditie heeft in het houden van kerstmarkten, dan is het Duitsland. In bijna elke plaats in Duitsland wordt wel een kerstmarkt georganiseerd. In Rothenburg ob der Tauber is er zelfs een kerstwinkel die het hele jaar door open is, misschien met uitzondering van de kerstdagen... bekijk nu alle vakantiehuizen in de maand december, in Duitsland en geniet van prachtige kerstdagen.

Vakantiehuizen in december in Duitsland