Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

nieuw aanbod

Nieuwe vakantiehuizen

Nieuwe vakantiehuizen

Hier vindt u alle vakantiehuizen en vakantieparken die recent in het aanbod van HappyHome zijn opgenomen. Bent u de eerste die in één van deze vakantiehuizen verblijft?


Kwaltiteit gegarandeerd

Onze landspecialisten reizen continu door Europa, om tussen alle vakantiehuizen in de natuur, aan zee of bij een authentieke stad, juist dat ene vakantiehuis te vinden waar je echt je vakantie belééft. Dát vakantiehuis krijgt van HappyHome de bekende krul: de kwaliteit van het vakantiehuis is door ons gegarandeerd. De nieuwe vakantiehuizen worden zo snel mogelijk aan ons aanbod toegevoegd. Kom dus regelmatig terug op deze pagina!

Bekijk ons volledige nieuwe aanbod


Nieuwe vakantiehuizen

Een HappyHome vakantiehuis staat vaak in de vrije natuur. Of aan zee, op korte afstand van het strand. In de bergen, bossen of op het platteland. Maar ook in een stad staan HappyHome vakantiehuizen. Een HappyHome heeft soms een eigen zwembad. Of een sauna of jacuzzi. Maar een HappyHome is ook wel eens heel basic, zodat je optimaal van de omgeving en het uitzicht kunt genieten.

Bekijk onze nieuwe vakantiehuizen


Nieuwe vakantieparken

De vakantieparken van HappyHome hebben veel gemeen. De gezelligheid en de faciliteiten bijvoorbeeld. En toch kies je niet zomaar voor een bepaald vakantiepark. Wil je bijvoorbeeld wel de faciliteiten, maar niet inleveren aan privacy? Of zoek je juist een eenvoudig chalet aan zee omdat je toch de hele dag buiten bent? Waar je ook voor kiest, onze vakantieparken zijn allemaal kleinschalig en speciaal geselecteerd op de unieke ligging.

Bekijk onze nieuwe vakantieparken