Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

vakantiehuizen Normandië

Zonnige verrassing

Vakantiehuizen Normandië

Het weer in Normandië

Landspecialist Catherine van Beek: "In Normandië kan het ’s morgens weleens mistig zijn, in de middag is het vaak prachtig, stralend weer. En dan is het fijn struinen door een van de vele natuurparken of gewoon door de campagne of het coulissenlandschap met z’n aarden wallen."


Albastenkust Normandië

"De Albastenkust dankt z’n naam aan van de rotsen afkomstige stukken vuurstenen die door de zee zijn gladgeslepen en tot de hardste gesteenten ter wereld behoren. Op het strand vind je tal van schelpdieren."


Gebied rond de Seine

"In Eure, het groene, heuvelachtige en bosrijke gebied rond de Seine, vind je de appelboomgaarden. Met de appel worden de verrukkelijkste dingen uitgehaald. Het is de basis voor cider, de frisse appelwijn en er wordt calvados van gestookt. Proef ook de bourdelot. Dat is een gebakje, pardon patisserie, van geschilde appel met een deeglaagje en een beetje calvados en suiker. Mmm, comme l’amour. In het mondaine Deauville kun je het jaarlijkse Amerikaanse filmfestival bezoeken en beroemde Hollywood sterren spotten."


Vakantiehuizen in Normandië

Normandië ligt in het noordwesten van Frankrijk, aan de Atlantische Oceaan. Kenmerkend voor Normandië zijn de steile kalkrotsen aan de kust met groene heuvels in het binnenland. Ook heeft Normandië verscheidene zandstranden.Het huren van een vakantiewoning is te combineren met vele verschillende vakanties. U kunt hier genieten van het goede leven, de veelzijdige natuur en pittoreske dorpjes maar ook een vakantie aan de kust doorbrengen.

Meer vakantiehuizen in Frankrijk: