Heerlijke wijnen en mooie vakantiehuizen!

Geniet u ook van de uitgestrekte wijnvelden en een heerlijk lokaal wijntje op een terras? Bekijk dan ons aanbod van vakantiewoningen in een van de mooiste wijnstreken. Ook is het mogelijk om in de buurt van deze vakantiewoningen mooie tochten langs en/of tussen de wijnvelden door te maken. En vergeet daarbij vooral niet om deel te nemen aan een van de vele wijnproeverijen. Geniet van de uitmuntende lokale wijnen en de culinaire hoogstandjes die de omgeving u te bieden heeft.

Geniet van Italiaanse wijnen
Italiaanse wijnen zijn wereldberoemd, Italië is niet voor niets een van de grootste wijnlanden ter wereld. Geniet van prachtige wijngaarden, mooie wijnkelders en de fijnste wijnproeverijen. Denk daarbij nog een mooi vakantiehuis en je hebt een super vakantie.

Ga naar de wijnbelevingen in Italië

Prachtige Spaanse wijnkelders
Een liefhebber van de Spaanse wijnen? Boek dan een vakantiehuis in Spanje in de maanden september en oktober en beleef een fantastische wijnervaring.

Boek een wijnbeleving in Spanje

Ervaar de Franse wijnen
Een vakantiehuis in Frankrijk is nooit verkeerd, helemaal niet als je wijnliefhebber bent! Proef de lokale wijnen, wandel door de wijngaarden en geniet daarna lekker in je eigen vakantiehuis.

Bekijk de Franse wijnbelevingen

Ontdek de Sloveense wijnen
De Sloveense wijnen zijn misschien nog niet zo bekend, maar daardoor zeker niet minder lekker! In Slovenië hebben we verschillende vakantiehuizen, mét eigen wijnkelder!

Vakantiehuizen met wijnbeleving in Slovenië

Geniet van de Duitse wijnen
Genieten van lekkere wijn, maar wil je niet te ver reizen? Denk dan eens aan een vakantiehuis in Duitsland! Zo ervaar je een fantastische wijnbeleving dichtbij huis.

Ga naar de wijnbelevingen in Duitsland

Nederlandse wijnfeesten
Nederland staat niet bepaald bekend om de wijnbouw, maar toch is er ook dichtbij huis voor de wijnliefhebber genoeg te beleven! Tijdens het weekend van 27, 28 en 29 september zijn in Groesbeek de Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek. Vanuit je vakantiewoning op Resort De Zeven Heuvelen ben je er zo!

Boek Resort de Zeven Heuvelen