Vakantiehuizen winter

Een vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis voor je vakantie in de winter. Na een wandeling, langlauf- of skitocht, kun je je er weer heerlijk warmen bij de open haard of in de sauna.

Bekijk direct alle winter vakantiehuizen

Vakantiehuizen kerstdagen
Wat is er gezelliger dan de kerstdagen of de kerstvakantie in een HappyHome vakantiehuis doorbrengen? We hebben vakantiehuizen met open haard, (eigen) sauna en knusse vakantieparken. En als je helemaal geen zin hebt in die winterkou, dan is er ook volop keuze uit vakantiehuizen in Zuid-Europa!

Vind een vakantiehuis met de kerstdagen

Vakantiehuizen Oud en Nieuw
Oliebollen, champagne, vuurwerk, gezellig samen het oude jaar uitluiden… Dat zijn de tradities rondom Oud en Nieuw. HappyHome heeft een ruim aanbod vakantiehuizen voor Oud & nieuw. Beleef de perfecte jaarwisseling in een HappyHome vakantiehuis!

Vind een vakantiehuis met Oud en Nieuw

Vakantiehuizen wintersport
Wintersport kan nog heel betaalbaar zijn. Als je bijvoorbeeld in januari op wintersport vakantie gaat, dan ben je vaak stukken goedkoper uit dan wanneer je in de kerstvakantie op wintersport gaat. Bij HappyHome slaag je altijd voor je ideale wintersportverblijf, of je nu naar wintersportland bij uitstek Oostenrijk gaat, of het eens wat kleinschaliger wilt aanpakken in Tsjechië (bijvoorbeeld met de kinderen) of het liefst op enkele uren rijden al de ski’s ombindt!

Bekijk alle wintersport vakantiehuizen

Vakantiehuizen krokusvakantie
De eerste vakantie na Oud en Nieuw is de krokusvakantie, die ook wel voorjaarsvakantie of carnavalsvakantie wordt genoemd.
Of je nu op skivakantie wilt of juist liever de zon en warmte op gaat zoeken, bij HappyHome vind je altijd je ideale vakantiehuis!

Vind alle vakantiehuizen in de krokusvakantie