Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

vakantiehuizen zomer

Vakantiehuizen voor de zomer

Wat is uw ideale zomervakantie?

Wie op zoek is naar een unieke, onvergetelijke vakantie, kiest natuurlijk voor een vakantie in een vakantiehuis. Een vakantie aan zee, dichtbij een authentiek stadje of in de vrije natuur? Een actieve vakantie of een ontspannen vakantie met de warmte van een open haard en sauna? Of een vakantie met het hele gezin en de privacy van een eigen zwembad en tuin? In een vakantiehuis kan het allemaal!


Droomhuizen in juli

Ook in juli heeft HappyHome een aantal leuke aanbiedingen voor in de zomervakantie. Wie weet zit daar uw droomhuis wel tussen! Wilt u goed verzekerd op vakantie? HappyHome biedt u de mogelijkheid om bij het reserveren van je vakantiehuis een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Bekijk al onze vakantiehuizen voor de zomer


Betaalbaar op vakantie in het hoogseizoen

Een vrijstaande villa met zwembad is natuurlijk fantastisch, maar alles behalve vanzelfsprekend. Bovendien is het geen noodzakelijk ingrediënt voor een heerlijke zomervakantie. Wilt u graag met het hele gezin een vakantiehuis huren in het hoogseizoen? Bij HappyHome kunt u een comfortabel vakantiehuis huren vanaf € 8,- per persoon per nacht!

Betaalbare vakantiehuizen in het hoogseizoen