Naar de zon!

Fantastische temperaturen, prima zwemwater, heerlijk eten en een gemoedelijke sfeer: dát is vakantie in Zuid-Europa. Vind bij HappyHome uw ideale vakantiehuis voor de zomervakantie in Frankrijk, Italië, Spanje of Kroatië.

Bekijk al onze vakantiehuizen in Zuid-Europa

Vakantiehuizen aan zee in Frankrijk, Italië, Kroatië of Spanje
Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen zich ongetwijfeld niets beters voorstellen; een vakantiehuis op loopafstand van het strand. Samen met de kinderen zandkastelen bouwen, lezen, zwemmen en zonnen… Een HappyHome vakantiehuis aan zee? Daar wil je eigenlijk niet meer weg!

Bekijk alle vakantiehuizen aan dichtbij zwemwater in Zuid-Europa

Vakantiehuizen met privé zwembad in Frankrijk, Italië, Kroatië of Spanje
Een vakantiehuis met privé zwembad in Zuid-Europa is echt ideaal. Neem een verfrissende ochtend duik om wakker te worden of doe toch dat “bommetje” om heerlijk af te koelen. En ook de kinderen kunnen veilig en lekker dichtbij genieten van de waterpret.

Bekijk alle vakantiehuizen met privé zwembad in Zuid-Europa

Kindvriendelijke vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, Kroatië of Spanje
Zorgeloos spelen, buiten zijn, uitstapjes ondernemen… Gewoon kinderlijk eenvoudig genieten! In veel HappyHome vakantiehuizen en vakantieparken in Frankrijk, Italië, Spanje of Kroatië is extra aan de kinderen gedacht. Met speeltoestellen, een veilige omgeving, en op veel vakantieparken en campings een animatieteam.

Bekijk alle kindvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Europa