Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

vakantiehuizen zwarte woud en allgau

Een geslaagde vakantie!

Vakantiehuizen Zwarte Woud en Allgäu

Zwarte Woud

"Je bent in dit gebied omgeven door groene alpenweiden, glooiend heuvelland, steile bergtoppen, bossen, dalen en kristalheldere meren. Boek een vakantiehuis in het Zwarte Woud en beleef dan ook vast en zeker een geslaagde vakantie!"

Vakantiehuizen Zwarte Woud


Allgäu

"Ook als je een vakantiehuis in Allgäu huurt, hoef je je niet te vervelen. Je kunt in zowel Allgäu als het Zwarte Woud naar believen wandelen, klimmen, klauteren, fietsen of treinen naar je favoriete locatie. Dat kunnen burchten, kastelen en kloosters zijn. Of het water om te zeilen, te waterskiën of te windsurfen. Voor (bijna) hetzelfde geld ga je lekker golfen of paardrijden. En dan te bedenken dat de Romeinen deze Duitse regio amper durfden te betreden, bang als ze waren voor dit ‘Silva Negra’ met al die donkere, onheilspellende naaldbomen. Rare jongens."

Vakantiehuizen Allgäu


Klokkenroiute Schwarzwälder klok

"De klokkenmakerij floreert hier al eeuwen. Daarvan kun je op spectaculaire wijze kennisnemen door de ‘Klokkenroute’ te volgen, een ruim 300 kilometer lang traject langs musea en fraaie bezienswaardigheden rondom de Schwarzwälder klok. Je komt langs oude vakwerksteden en schilderachtige dorpjes. Leg aan in een herberg om te genieten van de specialiteiten als zuiver mineraalwater, fruitige schnaps, volle wijnen, stevig boerenbrood en Schwarzwälder Schinken. In het schitterende landschap zijn bolhoed en koekoeksklok de welbekende symbolen. Neem ook de tijd voor een bezoek aan het kleurrijke Freiburg, de stad die 9 nobelprijswinnaars voorbracht."


Gebroeders Grimm

"Onvergetelijk is een treinreis met de Sauschwanzlebahn uit 1887. Een stoomtrein die je van Blumberg bij de grens met Zwitserland, meeneemt door het sprookjesachtige berglandschap. Alsof de gebroeders Grimm je gids zijn."


Vakantiehuizen in het Zwarte Woud en Allgäu

Het Zwarte Woud is een vakantiebestemming die voor iedereen wat in petto heeft. In de bergen kunt u in de winter goed skiën en langlaufen en in de zomer kunt mountainbiken, wandelen of gewoon genieten van het prachtige uitzicht. Het hele jaar door kunt u bij Happyhome een mooie vakantie naar het Zwarte Woud regelen.

Allgäu is een Duitse regio in het zuiden van Duitsland die zowel in de zomer als in de winter veel toeristen trekt. In de zomer kunt u hier uitstekend wandelen of uitrusten in één van de vele kuuroorden in de omgeving. In de winter kunt u menig mooie afdaling op de ski’s maken. Kortom, een veelzijdige vakantiebestemming!

Meer vakantiehuizen in Duitsland: