Vragen of advies? Bel:

03 322 04 04

ma - vr: 11.00 - 16.00u za: 10.00 – 14.00u

vakantieparken;

Lekker dichtbij

Genieten met het hele gezin

Vakantieparken Vlaamse kust

Wat je ook zoekt in een vakantiepark, in België heb je grote kans dat je het vindt. Of dat nu een ligging aan de Vlaamse kust is, of een bosrijke omgeving in de Ardennen waar je vanuit je vakantiehuis zo de mooiste wandelingen maakt. Een vakantiepark met fietsverhuur, restaurant, internetverbinding of een vakantiepark waar de hond mee mag? Alle kleinschalige HappyHome vakantieparken hebben zo hun eigen charmes en faciliteiten. Maar 1 ding is zeker: genieten kun je er uitstekend.


Vakantieparken Ardennen en Vlaanderen

Een aantal uitstapjes in België maakt iedereen, simpelweg omdat het zó leuk, gezellig, mooi of lekker is. Voor vakantieparken in de Ardennen zijn dat natuurlijk de Grotten van Han en lekker rondslenteren en daarna bourgondisch eten in Durbuy. Vanuit je bungalow op een vakantiepark in Vlaanderen maak je een citytrip naar Brugge, Ieper of Antwerpen, en ga je lekker uitwaaien aan de kust. Je vakantiehuis op een park in België is de ideale uitvalsbasis!

Alle vakantieparken in de Ardennen

Alle vakantieparken in Vlaanderen


Voordelige vakantie chalets België

Je kunt je vakantie natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Maar wil je wel lekker uit eten en niet hoeven te twijfelen over het wel of niet bezoeken van Plopsaland? Dan bespaar je toch alvast op het verblijf! Je slaapt al vanaf €4,- per persoon per nacht in een eenvoudig chalet op een Belgisch vakantiepark.


Vakantieparken in Luxemburg

Op de grens met België en Duitsland ligt Luxemburg. Ook he hebben het eigenlijk onterecht verstopt, maar wist je dat je op Vakantiepark La Sapinière helemaal niet meer in de Ardennen op vakantie bent? Op ongeveer 25 kilometer van het drie-landenpunt ligt Vakantiepark La Sapinière, een kindvriendelijk en autovrij vakantiepark met verwarmd openlucht zwembad en verschillende speeltoestellen.

Alle vakantieparken in Luxemburg