Genieten met het hele gezin

Vakantieparken in Europa
Op een vakantiepark van HappyHome zit je in een compleet vakantiehuis en een restaurant, speeltuin en vaak een zwembad zijn nabij. En terwijl de kinderen lekker spelen met alle vriendjes zit je zelf met een boek in de tuin!

Vakantieparken in Nederland
Lekker naar Nederland? Je zit altijd goed op een vakantiepark in Nederland! Ideaal wanneer je een accommodatie zoekt voor het hele gezin. Wil je in de winter even lekker weg? Kies dan voor een park met binnenzwembad.

Alle vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in België
Bekijk dan eens onze vakantieparken in de Ardennen en Vlaanderen! Vaak hebben de vakantieparken meerdere faciliteiten, bijvoorbeeld een zwembad, speeltuin of restaurant.

Alle vakantieparken in België

Vakantieparken in Duitsland
Duitsland blijft een populair vakantieland, helemaal de vakantieparken! Je kunt kiezen uit ruim 90 vakantieparken, dus je ideale vakantiepark zit er zeker tussen.

Alle vakantieparken in Duitsland

Vakantieparken in Frankrijk
Van prachtige villaparken tot gezellig campings, in Frankrijk heb je het allemaal. Beleef een heerlijke vakantie op een van onze Franse parken.

Alle vakantieparken in Frankrijk

Vakantieparken in Oostenrijk
Genieten van de natuur? Dan is Oostenrijk een aanrader! Ben je een wintersportliefhebber? We hebben ook vakantieparken dichtbij de piste.

Alle vakantieparken in Oostenrijk

Vakantieparken in Spanje
De meeste vakantieparken en campings van HappyHome in Spanje beschikken over een (kinder)zwembad. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor een vakantie met de hele familie.

Alle vakantiehuizen in Spanje

Vakantieparken in Italië
Voor leuke vakantieparken en campings kun je natuurlijk prima terecht in Italië. Kies voor een park aan de kust of een met een zwembad, ideaal voor kleine kinderen.

Alle vakantieparken in Italië

Vakantieparken in Kroatië
Kroatië wordt steeds populairder onder vakantiegangers. Geniet van de prachtige Adriatische kust en de bijzondere natuurparken. Vanaf een van de vele vakantieparken ben je er zo!

Alle vakantieparken in Kroatië

Vakantieparken in Tsjechië
Tsjechië is een land met een overweldigende natuur en historie. Hooggebergte, beboste heuvels en een reeks van steden. Een vakantiepark is de ideale uitvalbasis om het land te verkennen

Alle vakantieparken in Tsjechië

Vakantieparken in Luxemburg
Lekker buiten spelen, zwemmen of rustig een boek lezen? Het kan allemaal op een vakantiepark in Luxemburg. Extra voordeel, je bent er binnen een dag met de auto.

Alle vakantieparken in Luxemburg

Vakantieparken in Slovenië
Slovenië is een prachtig land om vakantie te vieren. Voor de sportieve vakantiegangers is een vakantiepark ideaal. Vaak zijn gelegen nabij een natuurgebied, waardoor er genoeg te doen is.

Alle vakantieparken in Slovenië

Vakantieparken in Hongarije
Al onze vakantieparken in Hongarije liggen nabij een meer. Watersporters zullen zich hier dus prima vermaken. Maar ook voor wandelaars en fanatieke fietser is genoeg te doen.

Alle vakantieparken in Hongarije